Til alle pressemeldinger

Den beste arbeidsgiveren for ingeniører: Utmerkelse til Phoenix Contact bekrefter høy grad av orientering mot de ansatte

13.03.2019

Det konsekvente engasjementet for attraktive arbeidsomgivelser for sine ansatte er utslagsgivende for den nye sertifiseringen til Phoenix Contact som "Top Employer für Ingenieure" på de fremste plassene.

"Phoenix Contact er blant de bedriftene som benytter resultatene av spørreundersøkelsen for å kontinuerlig forbedre forholdene for de ansatte", er begrunnelsen. Den flertrinnede Research- og Audit-prosessen til Top Employers Institute viser et helhetlig og omfattende konsept for personellstrategi som strekker seg fra opplæring, utvikling og arbeidsforhold og helt til ledelse av ytelsestjenester som er i harmoni med bedriftskulturen. Allerede fra første stund starter nye medarbeidere opp med Onboarding, et program som de ikke bare bruker for å innarbeide seg på arbeidsplassen, for via programmet får de også grunnleggende informasjon om Phoenix Contact og blir kjent med bedriftens ulike områder. Via dette programmet, som kombinerer e-Learning og tilstedeværelse på arrangementer, knytter de nyankomne raskere kontakter og kan gjøre seg kjent med verdiene som bedriften står for.

Denne ellevte utmerkelsen som "Top Employers Ingenieure" understreker bedriftens tilnærming om å tilby sine ansatte fremtidsrettet videreutvikling og en kontinuerlig forbedring av arbeidsomgivelsene. "Endringene som digitaliseringen fører med seg, berører ikke bare produktene og prosessene våre, men også arbeidsplassene", er slik Gunther Olesch, CHRO hos Phoenix Contact, beskriver situasjonen. I den forbindelse ble det utviklet en kompetansemodell som også har de digitale kompetansene som mål som er viktige for den digitale transformasjonen. Gjennom disse faglige og metodiske kompetansene kan målrettede tiltak i forbindelse med utvikling avledes, som igjen forbereder de ansatte på de nye kravene, teknologiene og prosessene.


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk