Til alle pressemeldinger

Funksjonell sikkerhet i signalarmaturer

12.07.2019

Signallampe type 200S  

Signallampe type 200S for maritime signalarmaturer

Med signallamper type 200S tilbyr Phoenix Contact høy sikkerhet for bruk i maritime signalarmaturer, for eksempel på sluser eller bevegelige broer.

En integrert og autonom overvåkingsfunksjon åpner for sikker diagnostikk av LED-lamper i henhold til sikkerhetsstandard IEC 61508.

Belysningen med utgangspunkt i LED-teknologi har fordeler med hensyn til energibesparelser og signalanleggets levetid. Sikkerhetsrettet overvåking av LED-ene var så langt en uløst oppgave. Ved hjelp av signallampene 200S kan LED-teknologiens fordeler forenes med overholdelse av foreliggende sikkerhetsstandarder opptil SIL 2 eller Performance Level D. Via kommunikasjonsgrensesnittet får du store mengder diagnostikk- og statusinformasjon om lampene. Hvis lampen ikke fungerer slik den skal, settes anlegget i en sikker tilstand. På grunn av det robuste aluminiumhuset i beskyttelsesgrad IP65 er lampen spesielt godt egnet for utendørs bruk langs vannkanaler.

Phoenix Contact tilbyr en stor løsningsportefølje for å sikre funksjonell sikkerhet for det komplette signalanlegget, tilpasset lampen. Spesielt for signalanlegg tilbyr vi styreenheter, automatikkskap og prefabrikkerte kablinger for rask og enkel idriftsetting av signalarmaturer, uten ytterligere programmeringsarbeid.


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00