Til alle pressemeldinger

Sikker kommunikasjon for alle områder

15.12.2017

Industriell kommunikasjonsteknikk - pålitelig kommunikasjon  

Sikre kommunikasjonsløsninger for alle medier

Bransjestandarden for vannbehandling, som siden 2017 har vært godkjent via BSI, definerer teknisk status som er nødvendig for å beskytte kritiske infrastrukturer.

Phoenix Contact tilbyr et bredt spekter med kommunikasjonsløsninger for utallige bransjer og applikasjoner som imøtekommer denne standarden. Det proprietære radiosignalsystemet Radioline muliggjør sikker kommunikasjon samt seriell og kombinert signaloverføring over 20 kilometer. For trådløs Ethernet-overføring er komponentene for industrielle WLAN- og Bluetooth-nettverk Factory Line WLAN og Factory Line EPA velegnet. Hvis private kabelstrekninger benyttes, leverer produktserien SHDSL-Extender en robust, redundant og lett diagnostiserbar løsning for høy grad av sviktsikkerhet. Security-ruter MGuard gir beskyttelse mot ondartet programvare og manipuleringer. De sørger for sikker kommunikasjon med vidtrekkende VPN- og brannmurfunksjoner. Med MGuard Secure Cloud kan i tillegg flere VPN-forbindelser benyttes og overvåkes samtidig. Hvis ingen Ethernet-infrastruktur er tilgjengelig, har TC-ruter sikre løsninger for å koble anlegget til styresystemet via mobilradio. Den sikre kommunikasjonsløsningen suppleres med den store porteføljen med tilbehør.


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk