Til alle pressemeldinger

Enkel idriftsettelse av SafetyBridge-komponenter

16.03.2016

Nettgrensesnitt SD FLASH EASY SAFE  

Nettgrensesnitt for enkel oppstart og diagnostikk

Phoenix Contact tilbyr nå SD-kortene SD Flash Easy Safe Basic og SD Flash Easy Safe Pro for å sette komponenter med teknologien SafetyBridge enda raskere i drift.

SafetyBridge-teknologien er en kostnadsgunstig løsning for implementering av funksjonelle sikkerhetskrav opptil SIL 3 eller PLe uten bruk av en sikkerhetskontroller. Ved å ta i bruk SD-kortene foretas alle nødvendige konfigurasjonsinnstillinger og initialiseringer automatisk, slik at SafetyBridge-komponentene kan integreres i standardapplikasjonen. Sikkerhetsfunksjonene konfigureres med dra-og-slipp ved hjelp av konfigureringsprogrammet SAFECONF. I tillegg til et høyt antall diagnostikkfunksjoner gir det praktiske nettgrensesnittet også muligheten til å implementere ikke-sikre moduler i applikasjonen. Via kommunikasjonsmodulen i Pro-versjon stilles prosess- og diagnostikkdata til disposisjon for andre applikasjoner, og da via PROFINET eller Modbus/TCP. I tillegg kan brukere velge å motta e-postmeldinger med informasjon om forstyrrelser eller hendelser.


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk