Til alle pressemeldinger

Push-in-kontaktinnsatser til kraftige pluggforbindere

27.04.2017

Kontaktinnsatser med push-in-tilkoblingsteknikk  

Enkel tilkobling uten bruk av verktøy

Phoenix Contact har et stort sortiment med kontaktinnsatser med push-in for kraftige pluggforbindere i de vanlige husseriene.

De nye kontaktinnsatsene PT-TWIN har nå for første gang push-in-tilkoblingsteknikk med dobbel ledertilkobling. Slik kan to ledere kables enkelt og uten bruk av verktøy i ett kontaktpunkt. Du sparer tid, monteringsplass og et ekstra segmenteringsnivå. Med laskeelementer kan du foreta potensialsplitting direkte i pluggforbinderen. Det åpner for nye muligheter for effektoverføring og signalkabling med høyt antall poler. Innsatsene PT-TWIN finnes som modulær utførelse med fast antall poler for hus i byggserie B. Også for hus i den kompakte D-serien benyttes for første gang innsatser med push-in-tilkobling. Samtlige kontaktinnsatser er kompatible med markedsstandarden. De kan kombineres med andre hus og tilkoblingsteknikker.


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk