Til alle pressemeldinger

Fordelerboks for effektanvendelser

05.08.2015

M12 Power Box  

Fordelerboks for effektanvendelser

Ved energifordeling i felten trenger man ved 24 V forsyningsspenning et større ledertverrsnitt slik at spenningsfall ved større avstander kan motvirkes.

For denne type bruk er M12-Power-fordelerboksene fra Phoenix Contact designet i kombinasjon med standardledninger opptil 4x6 mm². Fordeleren har fire T-kodede M12-innstikksplasser med en strømbelastning opptil 10 A pr. kanal. Hver av de åtte kanalene er utstyrt med en flatpluggsikring. Forbrukerne tilkobles direkte via T-kodede M12-standardledninger. Fordeleren forsynes med energi via standardledninger samt et pluggbart hylsehus med kontaktinnsatser og separate krympekontakter. Statusen på inn- og utgangssiden kan kontrolleres til enhver tid via lysdioder. Ytterligere evaluering foregår via en M12-diagnostikkport som kobles til kontrolleren i automatikkskapet. T-kodede artikler som støpte systemledninger, konfeksjonerbare pluggforbindere, Y-fordelere og energifordelere åpner for en konsekvent energifordeling i felten.


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk