Til alle pressemeldinger

Network Manager holder konfigureringsarbeid på et minimum

23.06.2017

Forpakning program Network Manager  

Network Manager - enkel oppstart og konfigurering

Med Network Manager tilbyr vi en ny programvare for rask og enkel oppstart av Phoenix Contact Managed Switches, Wireless-komponenter og Security Appliances.

Bruk av Managed Switches eller WLAN-komponenter er alltid ledsaget av konfigureringsarbeid.  Som minimum må IP-parameterene konfigureres. Ofte kommer også ytterligere funksjoner i tillegg, som redundans, segmentering gjennom VLAN-er eller, ved WLAN-komponenter, SSID. For å gjøre håndteringen av et stadig økende antall manageable-enheter i et nettverk enklere, bør konfigureringsarbeidet  reduseres. Her er Network Manager til hjelp ved at nettverkskomponenter overvåkes, konfigureres og holdes oppdatert via et verktøy. Spesielt kontroll og testing med hensyn til oppdateringsstatus for et høyt antall komponenter innebærer mye arbeid. Via enkel utrulling av installerte Firmwares kan dette reduseres til et minimum.

For å også imøtekomme de industrielle Ethernet-protokollene EtherNet/IP og PROFINET er IP-tilordningen integrert via DHCP og DCP. Dermed kan Network Manager benyttes også i dine applikasjonsomgivelser, uansett om din hverdag er fylt av maskinteknikk, anleggsteknikk eller også prosessteknikk.


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00