Til alle pressemeldinger

Phoenix Contact AS implementerer SAP 02.10.17

07.09.2017

Etter lang tids forberedelse står vi klare for implementering av SAP i vårt selskap. I den forbindelse, ser vi oss nødt til å stenge systemet fra onsdag 27. september kl. 14:00 t.o.m. fredag 29. september. Disse dagene er vi dessverre ikke i stand til å levere varer ut fra vårt lager.

Fra og med mandag 2. oktober skal vi være i normal drift, men vi håper på forståelse og god dialog dersom enkelte start utfordringer skulle oppstå.

Bestillingslinjer med ønskedato innenfor denne perioden, blir avsendt fra oss onsdag 27. september. Har dere kritiske prosjekter i starten av oktober, hjelper vi gjerne til med å fremskynde deres leveranser ved behov.

Våre ansatte er imidlertid tilgjengelige disse dagene, og om dere ønsker å legge bestillinger mottar vi dem på e-post norge@phoenixcontact.com

Registrerte kunder hos oss, vil få nytt kundenummer fra omleggingen. Vennligst se våre ordrebekreftelser og faktura datert etter 01.10.17 for nytt gjeldende kundenummer.

Vi vil også nevne at skifte av ERP system, medfører endring fra vår leveringsbetingelse EXW Oslo til DAP Oslo. Denne endringen gjelder kun kunder som er innvilget EXW Oslo i dag og innføres for å få vår nye transportfunksjon til å fungere.

Våre første 30 år i Norge har vært en fantastisk reise, og med denne oppgraderingen av systemet, er vi klare for nye spennende år i markedet sammen med dere alle.

Vi ser frem til en smertefri overgang for våre kunder og gleder oss til å ta i bruk nye funksjonaliteter SAP systemet gir oss.

Ønskes ytterligere informasjon, ser vi frem til å høre fra dere.

 


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00