Til alle pressemeldinger

DC/DC-omformere nå for ytterligere spenningsnivåer

05.08.2015

DC/DC-omformere i serien QUINT POWER  

DC/DC-omformere med stort forsyningsområde og beskyttelsessjikt for energi- og jernbanesektoren

Seks nye DC/DC-omformere supplerer nå produktserien QUINT POWER fra Phoenix Contact og dekker ytterligere spenningsnivåer med flere funksjoner.

I tillegg til de nye enhetene for spenningsnivåene 12 og 48 V DC finnes det nå to ytterligere enheter med stort forsyningsområde. Disse omformer inngangsspenning på 42 til 96 V DC og 67 til 154 V DC til en galvanisk adskilt, innstillbar 24 V DC utgangsspenning. Dermed dekkes de nominelle spenningsnivåene 60 og 110 V DC, som forekommer på energiområder. På grunn av det galvaniske skillet mellom inn- og utgangsspenning kan uavhengige forsyningssystemer bygges opp og overvåkes med forebygging som mål. Sortimentet suppleres med to ytterligere enheter som er spesielt tilpasset inngangsspenningsområdet for jernbaneformål. På grunn av beskyttelsessjiktet imøtekommer de jernbanestandard EN 50155. I tillegg kan de også benyttes i andre, krevende omgivelser.


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk