Til alle pressemeldinger

I/O-system Axioline F nå også for IEC 61850

05.08.2015

Axioline F for IEC 61850  

Nye Axioline F-moduler for bruk i energiomgivelser

Fordi Axioline F er et meget robust I/O-system, er den rett og slett predestinert for bruk i energiomgivelser. Med den nye busskobleren og de nye I/O-modulene kan I/O-systemet nå også benyttes for IEC 61850.

Busskobleren konfigureres enkelt og fleksibelt via Web-Interface. Alle parametere som kreves for å drifte I/O-stasjonen kan dermed stilles inn uten programmeringskunnskaper. Busskobleren behandler IEC 61850-konfigureringsfilene CID eller SCD direkte. Den praktiske omsettingen av kommunikasjonen i henhold til IEC 61850, som er sertifisert av KEMA, skaper sikkerhet i systemets interoperable egenskaper. I/O-modulene med digitale innganger og releutganger imøtekommer de spesielle kravene i energiomgivelser som økt nominell spenning på 220 V DC eller støtspenningssikkerhet på 5 kV. På samme måte som alle enhetene i dette I/O-systemet har også denne modulen meget høy støysikkerhet og robusthet mot mekaniske belastninger som støt opptil 30 g samt rask registrering av signaler. I/O-systemet trenger ingen skilleskiver, noe som gjør at modulene kan kombineres med den eksisterende porteføljen til Axioline F.


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Mer informasjon

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk