Til alle pressemeldinger

Intelligent overspenningsbeskyttelse for egensikre områder

07.04.2014

Intelligent overspenningsbeskyttelse for egensikre områder  

Intelligent overspenningsbeskyttelse for egensikre områder

De nye Ex-variantene i det selvovervåkende overspenningsbeskyttelsessystemet PLUGTRAB PT-IQ er spesielt utviklet for egensikkert område.

Overspenningsbeskyttelsen kan installeres direkte i Ex-sone 2. De egensikre signalkretsene kan selvsagt føre frem til Ex-sone 0. Beskyttelsessystemet består av en kontroller og beskyttelsesmodulene. Via monteringsskinneforbinder forsyner kontrolleren opptil ti overspenningsbeskyttelsesenheter med spenning og stiller kontakten med den flertrinnede samlefeilmeldingen til disposisjon. Dermed reduseres kablingsarbeidet betraktelig sammenlignet med vanlig installering. Den intelligente overvåkingen oppdager allerede eksisterende skader og signaliserer disse med gul status. Skadde avledere kan dermed skiftes ut i forbindelse med vedlikehold, før svikt blir et faktum. Med de nye produktene har man nå en komplett produktportefølje med intelligent overspenningsbeskyttelsesutstyr for måle-, styre- og reguleringsteknikk og datateknikk.


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk