Til alle pressemeldinger

Robuste operatørterminaler for bruk på kjøretøyer

28.02.2019

Panel-PC IP66  

Robuste operatørterminaler for bruk på kjøretøyer

Med produktserien VMT 9000 tilbyr Phoenix Contact nå operatørterminaler for spesielt røffe omgivelsesforhold.

Terminalene ble utviklet spesielt for markedene logistikk samt landbruks- og anleggsmaskiner, og da med utgangspunkt i den nye generasjonen Intel® Atom™ x7-E3950-prosessorer.

Karakteristisk for enhetene er et særdeles kompakt og samtidig robust hus som fungerer selv ved de røffeste forhold. I beskyttelsesklasse IP66 har brukeren en fullverdig industri-PC med industriegnet berøringsdisplay i størrelser fra 10 til 15" som resistiv eller PCAP-berøring. Displayene kan også avleses i sollys. Fire funksjonsknapper som kan tilordnes etter ønske gjør i tillegg integreringen i eksisterende kundeapplikasjoner enkel. Dermed kan enheten år etter år benyttes i røffe industrielle omgivelser som betjeningsenheter på kjøretøyer eller i nærheten av maskiner.

Utover dette utmerker operatørterminalene seg med en universell strømadapter (9-60 V DC), fleksibel WLAN- eller Bluetooth-tilknytning og et ekstremt temperaturområde fra -30 °C til +60 °C. Ytterligere egenskaper er også tilgjengelig, som brukerregistrering via RFID, en integrert UPS for avbruddsfritt arbeid, også selv om batteriet skiftes ut, samt en LTE/GPS-modul.


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00