Til alle pressemeldinger

Støysikker overføring med Ethernet medieomformer

28.02.2019

Ethernet medieomformer  

Ethernet medieomformer

Med den nye medieomformeren FL MC EF 660 SCRJ fra Phoenix Contact kan rimelige polymer- og HCS/PCF-fibre kobles til.

Overføring av data via optiske fibre gjør at elektromagnetiske påvirkninger ikke lenger er en faktor, og gir fullstendig potensialskille på overføringskanalen. Metoden er derfor spesielt godt egnet for bruk med Ethernet.

Pluggen SC-RJ, som er spesialutviklet med tanke på PROFINET, åpner for montering på egenhånd, uten spesielle fagkunnskaper. Enhetene, som har en transparent overføring, har forsinkelse (latens) på kun 60 ns. Spesielt ved tidskritiske Ethernet-protokoller er dette fordelaktig. I tillegg til mange forskjellige diagnostikklysdioder har medieomformerne funksjonen LFPT (Link Fault Pass Through). Den gir en permanent overvåking av forbindelsen. Hvis lenken går tapt, kan redundansmekanismer aktiveres direkte. En integrert fiberoptisk diagnostikk viser mottatt effekt konstant via en LED-bargraf. I tillegg kan fiberbrudd eller nådd systemreserve avleses via to potensialfrie koblingsutganger.


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk