Til alle pressemeldinger

Phoenix Contact er offisielt medlem av forbundet BACnet International

30.08.2019

Smart bygningsautomasjon  

Utforming av smarte bygninger i fellesskap

I nettverk innenfor bygningsautomasjon tilrettelegger den åpne og nøytrale kommunikasjonsprotokollen BACnet (Building Automation and Control Networks) for utveksling mellom sensorer, aktuatorer og styresystemer fra forskjellige produsenter.

Bransjeorganisasjonen BACnet International jobber for global bruk av BACnet-protokollen. Phoenix Contact er nå offisielt medlem av Who-is-Who innen bygningsautomasjon.

Med bygningsstyresystemet Emalytics og egnede IoT-kontrollere åpner bedriften fra Blomberg for automatisering av bygninger, og da ved å ta i bruk protokollen som er vanlig i bygningsbransjen, som BACnet.

Med løsningene fra Phoenix Contact klarer man spranget over til smarte IoT-teknologier, samtidig som de stadig skjerpede sikkerhetskravene i IT-verden hensyntas.

Bernhard Tillmanns, Director Global Industry Management Building Technology: " Som leverandør av industriell automasjon er internasjonale standarder et enormt viktig tema for Phoenix Contact. Vi trenger alle typer data for å skape økt verdi for driftsansvarlige og brukere av bygninger, gjennom løsningene vi tilbyr. Vi setter stor pris på å være en del av nettverket BACnet International. Med utgangspunkt i eksisterende standarder innen bygningsbransjen ønsker vi å videreutvikle innovasjonene våre og etablere temaer som digitalisering og sikkerhet i bygningsbransjen som en fast bestanddel i løsningene våre.

Phoenix Contact har omfattende og mange års kunnskap med industrielle løsninger, og med det egne bygningsstyresystemet "Emalytics" tilbyr vi en egen Building IoT-plattform. Via denne får bygningsoperatører full oversikt over all informasjon for å oppnå bærekraftig og effektiv bygningsdrift, samtidig som brukerne av smarte bygninger får mer komfort og service.


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00