Til alle pressemeldinger

Signaliseringssystem med ny firmware og app

05.12.2016

TC Mobile I/O X200  

Kompakt signaliseringsmodul for varslings- og fjernstyreoppgaver

Det kompakte signaliseringssystemet TC Mobile I/O X200 fra Phoenix Contact, som er optimalisert spesielt for varslings- og koblingsoppgaver, har nå gratis app for Android og iOS og er dermed enda enklere å håndtere.

Som eksempel kan utendørsbelysningen eller en pumpe som ligger langt unna, kobles tidsbesparende med et tastetrykk. Med appen trenger man ikke lenger å skrive en sms, og bruken blir dermed enda mer praktisk. Manuelt eller periodisk utløst statusoppdatering gir en oversikt over kommunikasjonskostnadene. Varsler sendes som vanlig via sms og e-post. Det gir god tilgjengelighet også selv uten Internettforbindelse. Med den nye Firmware 2.0 kan varslingssystemets utganger kobles via telefonanrop, uten at kostnader genereres. Utstyret gjenkjenner innkommende anrop, men besvarer dem ikke. I tillegg kan de analoge inngangene skaleres og utstyres med en enhet. Utstyret omformer målt sensorsignal automatisk til faktisk målestørrelse.


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk