Til alle pressemeldinger

Kraftige pluggforbindere – konfigurering og bestilling online

21.05.2019

HEAVYCON onlinekonfigurator  

Onlinekonfigurering av kraftige pluggforbindere

Ved hjelp av HEAVYCON-onlinekonfiguratoren fra Phoenix Contact planlegger du individuelle pluggforbindere i kun få trinn.

Konfiguratoren hjelper deg frem til ønsket oppsett. Bildevisninger i 2D og 3D gjør det enklere for deg å treffe et valg. Med utgangspunkt i de utallige kombinasjonsmulighetene får du automatisk opp forslag til komponenter som passer til de valgte delene. Dermed trengs det kun minimal informasjon for å foreta en feilfri konfigurering. Betjeningen foretas via enkle filtermenyer og funksjonen dra-og-slipp.

Velg først pluggforbindertype. Egnede hus foreligger for alle typer anvendelser. Alt etter behov velger du deretter kontaktinnsatser, modulære eller med fast antall poler. Disse finnes for overføring av data, signaler, effekt og pneumatikk. Den brukervennlige visualiseringen følger i sanntidsvisning i 3D. Den komplette, konfigurerte løsningen kan integreres i CAD-systemet ditt, sendes eller legges umiddelbart i handlekurven og bestilles. Konfigurasjonen kan hentes opp når som helst via den genererte løsnings-ID-en.


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00