Til alle pressemeldinger

Network Manager med topologivisning

15.04.2019

Forpakning program Network Manager  

Network Manager - enkel oppstart og konfigurering

Med FL Network Manager kan du allerede i dag sette nettverkskomponenter fra Phoenix Contact i drift, samt overvåke og oppdatere dem.

Med den nye versjonen 3.0 finnes det nå en utvidelse av programvaren i form av en topologivisning og funksjonen "SNMP Scripting".

For at nettverkene dine skal fungere pålitelig, må nettverkskomponentene ikke hare konfigureres korrekt, men også kobles korrekt til hverandre. Med den nye topologivisningen kan du kontrollere og vise komponentforbindelsene for hver nettverksport. Slik kontrollerer du om din faktiske nettverksstruktur tilsvarer planlagt struktur. Med topologivisningen får du i tillegg muligheten til å kontrollere redundansprotokollenes konfigurering. Ved hjelp av fargevisninger gjenkjenner du all viktig informasjon med ett blikk, som for eksempel egenskapene til de enkelte portene og utstyret i redundanssystemet og de derav resulterende redundante strekningene.

En dypere diagnostikk av nettverksoppbyggingen, for eksempel ved feil, er mulig med SNMP Scripting. Versjon 3.0 av Network Manager gjør at man kan avlese SNMP-parametere fra hvilke som helst enheter i nettverket, slik at man til enhver tid har oppdatert oversikt.

Vekket vi interessen din? På vår hjemmeside kan du laste ned en demoversjon for å teste, og det helt gratis.


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Mer informasjon

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk