Til alle pressemeldinger

Den komplette løsningen til automatikkskapet ditt: COMPLETE line

15.04.2019

Den komplette løsningen til automatikkskapet ditt: COMPLETE line  

Optimaliser prosessene når automatikkskap skal bygges, ved hjelp av programmet COMPLETE line

Phoenix Contact tilbyr en konsekvent løsning for optimalisering av samtlige prosesser ved bygging av automatikkskap.

COMPLETE line er et system som består av teknologisk ledende maskin- og programvareprodukter, veiledningstjenester og systemløsninger som er tilpasset hverandre. Det optimaliserte samspillet forenkler alle arbeidstrinnene: Fra engineering, anskaffelse og helt til installering og drift.

Den store porteføljen omfatter produkter for samtlige oppgaver i automatikkskapet: Tilkoble, koble, skille og måle, styre og forsyne, automatisere. COMPLETE line har en velegnet løsning for alle funksjoner. Den lettforståelige håndteringen gjør at man sparer tid ved montering, idriftsetting og vedlikehold av automatikkskap.

Tilpasningen av samtlige produkter i systemet COMPLETE line med hensyn til design og tilbehør åpner for mange forskjellige bruksmuligheter for delene, og reduserer dermed logistikkostnadene. Planleggings- og merkeprogrammet PROJECT complete følger hele prosessen med automatikkskapbygging. Den gir deg i tillegg muligheten til individuell planlegging, automatisk kontroll og direkte bestilling av koblingslister.


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk