Til alle pressemeldinger

Kabinett i spesialstål for Ex-området

05.08.2015

CLIPSAFE Ex-spesialstålkabinett  

Spesialstålkabinett for Ex-området

De nye kabinettene og koblingsboksene CLIPSAFE i spesialstål fra Phoenix Contact er egnet for bruk ved ekstreme forhold.

De 140 robuste, ATEX- og IECEx-godkjente standardhusene finnes som dør- og dekselvarianter i ni konstruksjonsdybder med størrelser opptil 1000 x 1000 x 300 mm og gir omfattende beskyttelse av applikasjoner i industrielle omgivelser og på prosesstekniske områder. Døranslaget er enkelt å skifte ut, helt etter monteringsforhold og behov. Det samme gjelder for monteringsvinkelen. Selv etter gjentatte åpninger sørger den spesielle dør- og dekseltetningen for sikker tetning. Samtidig danner tetningsunderlaget en avløpsrenne som beskytter mot smuss og fuktighet. Døråpningsvinkelen på 135° sørger for en brukervennlig utførelse av arbeidet ved service og vedlikehold. Flenseplater er mulig på fire kabinettsider, inkludert patentert pakningsbeskyttelse og tapsfrie monteringsskruer. På forespørsel leveres CLIPSAFE-kabinettene ferdig utstyrt med rekkeklemmer og kabelnipler og tilpasset med gjenger, hull og firkantåpninger.


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk