Til alle pressemeldinger

Skalerbar anleggsstyring

20.08.2018

Skalerbar anleggsstyring  

Skalerbar styring av solcelleanlegg

På Intersolar Europe i München fra 20.6 til 22.6.2018 presenterte Phoenix Contact det nye skalerbare konseptet "Seamless Parkmanagement" for solcelleanlegg. Besøk oss i hall A2 - 440, og bli kjent med våre nye løsninger for anleggsstyring, direkte på stedet.

Programvare- og maskinvareløsningene, eksempelvis for overvåking eller visualisering av værinformasjon, er fleksible i bruk og tilpasset hverandre helt uten begrensninger. Anleggsstyringen består av generatortilkoblingsbokser, dataloggere, materegulator, en lokal SCADA-tilknytning og en nettportal. Fra feltnivået og helt til visualisering av dataene i en portal: Det oppstår et skalerbart konsept for driftsstyring av anleggsporteføljen på tvers av områder. Hver og en av disse løsningene kan benyttes enkeltvis og ved behov også tilpasses kundens preferanser. Alt i ett oppstår det en totalløsning som griper trinnløst inn i hverandre uten grensesnittilpasninger. Fordi systemløsningene er tilpasset hverandre, tilbyr vi en automatiserings- og visualiseringsportefølje som allerede har vist sin berettigelse i praksis. Med denne oppnår vi høy gjenbruksgrad samt skalerbarhet, tilpasset behovene dine. Det gir et prismessig attraktivt komplett konsept for implementering av solcelleanlegget ditt.


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk