Til alle pressemeldinger

Lynstrøm opptil 50 kA håndteres pålitelig

12.08.2016

Lynavleder FLASHTRAB-SEC-PLUS 264  

Type 1 lynavleder med Safe Energy Control Technology

Hovedforsyninger med 230/400 V nett er et optimalt bruksområde for de nye type 1 lynavlederne FLT-SEC-PLUS 264 fra Phoenix Contact.

Selv ved sterk lynstrøm opptil 50 kA pr. pol er anlegg beskyttet og fungerer upåvirket videre. Takket være Safe Energy Control Technology (SEC) stiller beskyttelsesutstyret med både god yteevne og lang levetid. Gnistgapet forhindrer enhver nettfølgestrøm pålitelig. Fordelen er at belastningen på den komplette installasjonen reduseres til et minimum ved lynnedslag. Den kompakte byggformen gir en plassbesparende og fleksibel installering. Ved strøm opptil 500 A er en egen avledersikring ikke nødvendig. Det finnes produkter for beskyttelse av en- og trefasede strømforsyningssystemer. Det lave beskyttelsesnivået gjør at etterkoblede komponenter beskyttes pålitelig. Brukeren informeres om utstyrets status til enhver tid takket være den lett synlige statusindikatoren og den potensialfrie fjernmeldekontakten. Med testapparatet CHECKMASTER 2 kan gjentagende kontroller av beskyttelsesutstyret foretas raskt og enkelt. Type 1 avlederne er godkjent og sertifisert som type 2 (kombiavledere).


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk