Til alle pressemeldinger

Spesifikasjonsbibliotek for sikkerhetskomponenter

19.10.2016

Produkter for funksjonell sikkerhet  

Produkter for funksjonell sikkerhet

Standardene EN ISO 13849 og EN 62061 for funksjonell sikkerhet forutsetter evalueringer og beregninger med hensyn til sannsynlighet for svikt i sikkerhetskretser. Biblioteket fra Phoenix Contact for sikkerhetsrelevante spesifikasjoner i henhold til VDMA-enhetsdatablad 66413 er oppdatert med nye produkter og språkinnhold.

Maskinprodusenten, som er ansvarlig for å sette enheten ut på markedet, må foreta evalueringen og fremlegge dokumentasjon som bekreftelse på denne. Relevante data (spesifikasjoner) for sikkerhetsrelaterte enheter som benyttes i utstyret, leveres av utstyrsprodusentene med tanke på produktgarantier. Sikkerhetstekniske beregninger kan foretas ved hjelp av kalkuleringsverktøyer (for eksempel fra Sistema 2.x).

For å standardisere spesifikasjonene har VDMA samt maskin- henholdsvis komponentprodusenter og  kontrollinstanser vedtatt VDMA enhetsdatabladet 66413. Phoenix Contact-biblioteket for sikkerhetsrelevante spesifikasjoner er oppdatert med nye produkter og språkinnhold. Det er tilgjengelig enten via nedlastingsområdet for respektive produkter, eller via teknologisiden for funksjonell sikkerhet.


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk