Til alle pressemeldinger

Ny forretningsledelse hos Phoenix Contact E-Mobility, Schieder-Schwalenberg

28.02.2019

Michael Heinemann og Ralf Döhre leder E-Mobility GmbH  

Michael Heinemann og Ralf Döhre leder E-Mobility GmbH

I begynnelsen av året overtok Michael Heinemann og Ralf Döhre ledelsen i Phoenix Contact E-Mobility GmbH.

Michael Heinemann er CEO og administrerende direktør i forretningsledelsen, Ralf Döhre er COO i bedriften, som holder til i Schieder-Schwalenberg.

I fem år, frem til slutten av 2018, var Heinemann administrerende direktør i forretningsledelsen i datterselskapet Phoenix Contact Power Supplies, som har sete i Paderborn. Han begynte sin karriere hos Phoenix Contact i 1992, og flyttet i 2012 over fra ledelsen innen markedsføring av produkter for strømforsyninger, til ledelsen i daværende datterselskap APtronic AG i Bad Sassendorf. I 2014 gikk denne over til forretningsenheten Power Supplies i Paderborn.

Ralf Döhre har vært en del av Phoenix Contact siden 2007. Fra 2009 var han på forretningsområdet Device Connectors ansvarlig for den internasjonale produksjonen i Kina, India og USA. Siden 2013 har Ralf Döhre tilhørt ledelsen i E-Mobility GmbH. I sine funksjoner som forretningsleder og produksjonsansvarlig var han i avgjørende grad med på å bygge opp selskapet.

Tidligere daglig leder for E-Mobility GmbH, Oliver K. Stöckl, vil i slutten av februar av familiære grunner forlate bedriften Phoenix Contact, og gå over i en ny stilling i Sør-Tyskland.

Phoenix Contact Power Supplies GmbH i Paderborn ledes nå av Georg Beretitsch som adminstrerende direktør i forretningsledelsen, som siden 2015 har vært medlem av styret i dette selskapet. Han har vært hos Phoenix Contact siden 1994 og har, med sitt ansvar for kvalitetsstyring og produksjon, koordinert både den nye lokaliseringen Bad Pyrmont og nettverket rundt elektronikkfremstilling, som strekker seg over hele konsernet.

"Vi setter stor pris på å ha tre erfarne eksperter fra de egne rekkene, i ledende stillinger, og som vi er knyttet til i form av et vellykket og tillitsfullt samarbeid", forteller CEO Frank Stührenberg på vegne av hovedkontoret i Blomberg.


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk