Til alle pressemeldinger

Nye programvareprodukter for en helhetlig prosessautomatisering

05.08.2015

Laptop med ACRON  

Programmet ACRON er det sentrale knutepunktet når prosessdata skal samles inn, arkiveres og evalueres.

Med programmet atvise scada, AIP og ACRON utvider Phoenix Contact sin portefølje med programvareprodukter for visualisering, alarmstyring og dataarkivering.

Med integreringen av denne programvaren i det egne produktsortimentet tar Phoenix Contact ett skritt videre som leverandør av komplette løsninger for prosessautomatisering, for eksempel ved infrastrukturanvendelser som vann- og avløpsindustrien. Visualiseringsprogrammet atvise scada gir brukeren mulighet til å håndtere komplekse betjenings- og overvåkingsoppgaver som kan omsettes i praksis uavhengig av sted og utstyr. Tilgangen til visualiseringen er mulig med enhver standard nettleser. Et redigeringsprogram for den som er profesjonell på nettet åpner store muligheter for direkte JavaScript-programmering. Programmet AIP (Alarm-Informations-Portal) for alarmstyring er en velegnet løsning for stedsuavhengig overvåking av prosesser. Programmet kan kobles til styre- og visualiseringssystemer via standardgrensesnitt som OPC (Open Process Control) og informerer servicepersonellet pålitelig via medier som e-post og sms. Ved behov protokollfører anleggskronikøren ACRON samtlige anleggs- og driftsdata i redundante databaser. Via protokollfunksjoner kan diagrammer og dokumenter genereres syklisk og med individuell utforming. ACRON kan enkelt tilknyttes visualiseringssystemer og styringer via standardiserte grensesnitt som OPC UA (Unified Architecture).


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk