Til alle pressemeldinger

Individuell konfigurering av push-in-fordelerblokkløsninger

14.05.2018

Webbasert PTFIX konfigurator  

Produkter med alle ønskede egenskaper med hensyn til poltall, monteringstype, farge og merking kan fremstilles på en enkel måte

Potensialfordelingssystemet PTFIX finnes nå også med 4 mm² push-in-tilkobling. Du kan kombinere og montere blokkene individuelt.

Avhengig av type finnes de med seks, 12 og 18 tilkoblinger i elleve forskjellige fargevarianter. I tillegg til klassisk skinnemontering på NS15 og NS35 får du også flensadaptere for direktemontering og varianter for universell klebemontering. En nyhet er også de elektrisk adskilte 2,5 mm² blokkene, ved å sette sammen disse oppnår man mange muligheter for individuelle tilpasninger. Med to poler utgjør disse elementene den minste enheten som er mulig. De kan kombineres med hverandre og med alle andre blokktyper i nominelt tverrsnitt. Med den nye webbaserte PTFIX-konfiguratoren oppretter du produkter med alle ønskede egenskaper med hensyn til poltall, monteringstype, farge og merking på en enkel måte. Konfigureringen tilrettelegger for en enkel bestillingsprosess takket være en integrert forbindelse til Phoenix Contact E-Shop.


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00