Til alle pressemeldinger

Overspenningsbeskyttelse utviklet på nytt – ytelsessterk og skånsom

05.08.2015

Overspenningsbeskyttelse med Safe Energy Control Technology  

Meget ytelsessterk og med lang levetid: Overspenningsbeskyttelse med SEC Technology

Lyn- og overspenningsbeskyttelse for strømforsyningen er nå meget ytelsessterk og har lang levetid. Det er mulig takket være den nye Safe Energy Control Technology (SEC) med tilbakevirkningsfritt gnistgap fra Phoenix Contact.

Alt beskyttelsesutstyr i den nye produktserien er komplett nyutviklet og tar utgangspunkt i SEC Technology. Kjernen i lynavlederen type 1 er et gnistgap som forhindrer nettfølgestrøm på en pålitelig måte. Tidligere ble anleggssikringer i beskyttelsesutstyr ofte utløst under avledningsprosessen, noe som med SEC Technology hører fortiden til. Enhetene har ekstemt lang levetid og fungerer ubemerket og skånsomt for det beskyttede anlegget. Også overspenningsbeskyttelsesutstyret av type 2 og type 3 er designet for høy ytelse og funksjonssikkerhet. Spesielt den kompakte byggformen og avledernes sømløse pluggbarhet letter installeringen, håndteringen og vedlikeholdet.


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk