Til alle pressemeldinger

Fra klassisk automatisering og helt til digitalisering av bygningsteknikken

06.03.2017

IoT-basert Ecosystem Emalytics  

IoT-basert Ecosystem Emalytics

Endringen innen automatiseringsteknikken som følge av digitalisering kan ikke lenger stanses. Industrie 4.0 og Tingenes Internett viser dette på en tydelig måte.

Standardiserte protokoller og grensesnitt innen bygningsteknikk blir en stadig viktigere kostnadsdriver innen bransjen. I fremtiden kommer IP-basert kommunikasjon til å være helt uunngåelig. For bygningsautomatisering utvikler Phoenix Contact derfor det IoT-baserte Ecosystem Emalytics, som forener bygningsstyreteknikk med Energiemanagement og Business Intelligence-Services i en komplett løsning. Moderne IP-egnede Smart Devices og også utstyr, sensorer og aktuatorer innen konvensjonell bygningsteknikk integreres direkte i IoT-Management-nivået. Dataene står til rådighet som informasjonsobjekt, helt uavhengig av kilde, slik at bygningsteknikkens prosesser kan optimaliseres med disse. Med Ecosystem implementeres individuelt tilpassede prosjekter, fra behovsstyrte anvendelser innen bygningsinfrastruktur (HKL) via et aktivt energimanagement og helt til implementering av intelligente E-Mobility lade- og lagringskonsepter. Sortimentet suppleres med den komplette produktporteføljen og modulære koblingsutstyrskombinasjoner fra Phoenix Contact.


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk