Til alle pressemeldinger

Ny AC-ladekontroller med utvidede funksjoner

14.05.2018

AC-ladekontroller EV Charge Control Advanced Plus  

Den nye AC-ladekontrolleren forener alle nødvendige funksjoner i et kompakt hus

Den nye AC-ladekontrolleren EV Charge Control Advanced Plus fra Phoenix Contact forener alle vesentlige styre- og overvåkingsfunksjoner i forbindelse med ladeprosessen, i et kompakt hus.

I tillegg til AC-lading i henhold til IEC-61851-1 inneholder kontrolleren en DC-feilstrømovervåking. Hvis feilstrøm oppstår, tilbakestilles kontrolleren automatisk, noe som øker ladestasjonens tilgjengelighet. En automatisk frigivelsesmekanisme av ladepluggen ved spenningssvikt er også integrert, slik at den i slike tilfeller kan trekkes ut uten problemer. Frigivelse for bruk foregår helt enkelt via RFID, etter ønske via en lokal Whitelist eller via Backend-tilknytning. RFID-lesere og energimålere tilkobles helt enkelt via RS-485 og Modbus/RTU. Ethernet-grensesnittet åpner for fjernstyring og overvåking av ladepunktet via Modbus/TCP. Som alternativ er AC-ladekontrolleren også tilgjengelig med integrert 3G-modem og OCPP-grensesnitt.

Dette høye antallet integrerte funksjoner forenkler oppbyggingen av veggbokser og ladestasjoner og reduserer dermed monteringstidene og -kostnadene. Ladekontrolleren er dermed spesielt godt egnet for ladestasjoner og ladeparker i halvåpne områder og områder i næringsøyemed.


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk