Til alle pressemeldinger

Den nye generasjonen generatortilkoblingsbokser

12.09.2016

Generatortilkoblingsboks med Inline-sikringer  

Den nye generatortilkoblingsboksen SCB Compact med Inline-sikring fra Phoenix Contact

Den nye generasjonen generatortilkoblingsbokser med Inline-sikring fra Phoenix Contact er enda mindre, mer fleksibel og har bedre yteevne.

I motsetning til vanlige løsninger er strengsikringen utenfor koblingsboksen. På grunn av denne endringen reduseres den termiske påkjenningen inne i tilkoblingsboksen, ettersom sikringene som er plassert utenfor kan avgi varmen til omgivelsene. Inline-sikringen samt alle andre komponenter i generatortilkoblingsboksen som frikoblere, overspenningsbeskyttelse og monitoringsystemer utsettes dermed for lavere driftstemperaturer. På sikt betyr dette optimalisert yteevne og lengre levetid for hele systemet. I tillegg er bruk mulig også ved høyere omgivelsestemperaturer. Fordi sikringene er flyttet til utsiden, har de nye tilkoblingsboksene betydelig mindre byggform. Det reduserte volumet reduserer også utgiftene i forbindelse med transport og lagring. På grunn av den lave vekten kan generatortilkoblingsboksen monteres av én person.


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk