Til alle pressemeldinger

Termoskriver for industrielle anvendelser

12.08.2019

Termoskriver THERMOMARK CARD 2.0 og THERMOMARK ROLL 2.0  

Fleksibel termomerking av merkemateriell i kort- eller rullformat

Med denne nye generasjonen termoskrivere fra Phoenix Contact utformer du industrielle merker på kort tid, og det i høy kvalitet og med lang varighet.

Med den nye generasjonen termoskrivere fra Phoenix Contact utformer du industrielle merker på kort tid i høy kvalitet og med lang varighet. Trykksystemene har et integrert berøringsdisplay i farger som ved hjelp av klare symboler fører deg lett forståelig gjennom menyen. THERMOMARK CARD 2.0 trykker merkemateriell i kort- og matteformat. THERMOMARK ROLL 2.0 er en allsidig, effektiv rullskriver for det mest forskjellige merkemateriell i rull- og endeløsformat.

Vedlikeholdsfri drift er en fordel ved termoskriveteknikken. Optimal innstilling samtidig som feiltrykk unngås, dette på grunn av automatisk materiellgjenkjenning. THERMOMARK CARD 2.0 trykker materiell i kortformat på bare åtte sekunder. Trykkoppløsningen utgjør 300 dpi. THERMOMARK ROLL 2.0 behandler også materiell for merking av klemmer, kabler, ledere, komponenter og anlegg med en trykkoppløsning på 300 dpi og maksimal trykkbredde på 105 mm og trykklengde 1000 mm. Den enkle håndteringen av de to trykksystemene beskrives i form av videoer som du kan hente opp via apparatenes displayer.

Merkeprogrammet PROJECT complete Marking styrer termoskriverne samt alle andre merkesystemer fra Phoenix Contact, og det både enkelt og fleksibelt.


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Service

Gode grunner for å velge THERMOMARK ROLL

Bli kjent med THERMOMARK ROLL!