Til alle pressemeldinger

Nye strømforsyninger for maskinteknikk

05.08.2015

Strømforsyninger TRIO POWER med Push-in-tilkobling  

Den nye generasjonen TRIO POWER: Optimal for maskinteknikk

Den nye generasjonen i strømforsyningsserien TRIO POWER fra Phoenix Contact er spesielt utviklet for bruk innen maskinteknikk. Samtlige funksjoner og den plassbesparende byggformen er tilpasset de høye kravene på dette området.

De robuste komponentene, både med hensyn til elektriske og mekaniske forhold, sørger for en pålitelig forsyning av samtlige forbrukere også ved vanskelige omgivelsesforhold. De syv nye strømforsyningene tilbyr dynamisk Power Boost, som med 150 % nominell strøm i fem sekunder starter også vanskelig last, og sørger dermed for høy anleggstilgjengelighet i alle maskiner og anlegg. Den robuste designen med høy støt-, vibrasjons- og spenningssikkerhet, MTBF-verdier (Mean Time Between Failure) på over en million timer samt aktiv funksjonsovervåking med DC-OK-LED og potensialfri signalkontakt sørger for sikker forsyning av alle tilkoblede 24 V DC-forbrukere.


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk