Til alle pressemeldinger

Nye spenningsvarianter for pålitelig forsyning

07.12.2017

TRIO POWER-strømforsyninger  

Nye spenningsvarianter av den robuste strømforsyningen TRIO POWER

De nye spenningsvariantene i strømforsyningsserien TRIO POWER sørger for en pålitelig forsyning av samtlige forbrukere også ved vanskelige omgivelsesforhold.

Blant de nye variantene er henholdsvis to 12 og 48 V enheter med 5 og 10 A utgangsstrøm, som er spesielt godt egnet for bruk innen telekommunikasjon og maskinteknikk. Som sine forgjengere er de meget robuste både elektrisk og mekanisk. Strømforsyningene TRIO POWER tilbyr dynamisk Boost, som med 150 % av nominell strøm i fem sekunder starter også vanskelig last. Den robuste designen med høy støt-, vibrasjons- og spenningssikkerhet, høye MTBF-verdier (Mean Time Between Failure) på over én million timer samt aktiv funksjonsovervåking med DC-OK-LED og potensialfri relekontakt sørger for sikker forsyning av alle tilkoblede forbrukere. Den verktøyløse kablingen med tilkoblingen push-in sparer tid ved installeringen. Spar plass i automatikkskapet med denne smale byggformen fra 35 til 68 mm. Det store temperaturområdet fra -25 °C til +70 °C sørger for fleksible bruksmuligheter. Både det store inngangsspenningsområdet fra 85 til 264 V AC og den omfattende godkjennelsespakken åpner i tillegg for bruk over hele verden.


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk