Til alle pressemeldinger

Phoenix Contact E-Mobility sertifisert i henhold til IATF 16949

06.03.2018

En kvinne står ved en ladestasjon og lader en elbil  

Vi er pålitelig samarbeidspartner for bilindustrien og tilbyr innovative produkter for ladeprosessen av elbiler

I Phoenix Contact gruppen er Phoenix Contact E-Mobility GmbH kompetansesenteret for komponenter og løsninger for e-mobilitet.

Vår portefølje omfatter ladepluggsystemer og ladekontrollere for like- og vekselstrømslading av elbiler. I kombinasjon med egnet programvare implementerer vi i tillegg din egen, ytelsessterke ladeinfrastruktur.

For ladeprosessens grensesnitt på kjøretøysiden tilbyr vi såkalte kjøretøyinntak, som monteres direkte i kjøretøyet. Ved samarbeidet med bilprodusentene stilles det meget stenge krav med hensyn til arbeidsprosessene, produktkvaliteten og oppbygging av organisasjonen. For å imøtekomme disse kravene både enhetlig og internasjonalt har sertifiseringen i henhold til IATF 16949:2016 blitt veletablert innen bilindustrien. En fast bestanddel av denne standarden er i tillegg sertifiseringen av kvalitetsstyresystemet etter ISO 9001:2015. For kort tid siden ble vi sertifisert etter begge standarder og imøtekommer dermed de strenge kravene som stilles i bilindustrien.

Tilhørende dokumenter kan lastes ned i høyre kolonne.


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk