Til alle pressemeldinger

Strømforsyning med beskyttelsesgrad IP67

21.10.2019

Strømforsyning TRIO POWER med beskyttelsesgrad IP67  

TRIO POWER med beskyttelsesgrad IP67

De nye TRIO POWER-strømforsyningene med beskyttelsesgrad IP67 fra Phoenix Contact imponerer med værbestandig design for bruk både ved røffe industrielle omgivelser og ved ekstreme miljøforhold.

Disse robuste strømforsyningene med standardfunksjoner er spesielt godt egnet for desentral feltinstallering. Den raske installeringen direkte på forbrukeren gjør at man sparer ledningslengder. Slik reduserer du ledningstap, og skaper plass i automatikkskapet.

Det trykkstøpte huset i aluminium sørger i tillegg for høy anleggstilgjengelighet takket være bestandighet mot ekstreme miljøforhold (temperatur, støv og vann). På grunn av den høye støt-, vibrasjons- og spenningsfastheten er strømforsyningene mekanisk og elektrisk robuste. Dra nytte av det store temperaturområdet fra -25 °C til +85 °C og bruksområdets fleksibilitet. For å starte vanskelig last er dynamisk Boost med opptil 150 % av nominell strøm tilgjengelig i opptil fem sekunder. Virkningsgraden på over 93 % bidrar videre til effektiv energibruk.


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00