Til alle pressemeldinger

Kompetanse innen overspenningsbeskyttelse

16.06.2016

Gnistgap uten nettfølgestrøm med SEC Technology, detaljert  

Gnistgap uten nettfølgestrøm med SEC Technology, detaljert

Phoenix Contact er en av pionerene bak utviklingen av overspenningsbeskyttelsesutstyr.

Mange tiårs erfaring samt nøysommelig grunnforskning i samarbeid med universiteter og tekniske høyskoler danner selve grunnpilaren for den teknologiske kompetansen som benyttes når produkter for overspenningsbeskyttelse skal utvikles. Et eget, godkjent impuls- og sterkstrømslaboratorium bidrar til å utforme produktene helt fra første idé og til serieproduksjon både absolutt sikkert og i henhold til standarder.

Et perfekt eksempel på dette er de nye, innovative gnistgapene, som er de komponentene blant overspenningsbeskyttelsesutstyret som har best yteevne. De avleder selv meget sterk strøm absolutt pålitelig. Eldre gnistgap har det problemet at de raskt slukker den høye nettfølgestrømmen fra strømforsyningsnettet. Phoenix Contact har for første gang utviklet et gnistgap som fungerer så utmerket at nettfølgestrøm ikke lenger oppstår. Bak denne ligger Safe Energy Control Technology. Gnistgap med denne teknologien har en ekstrem ytelseskapasitet, og takket være manglende nettfølgestrøm har de også meget lang levetid. Sikringer utløser ikke lenger, og anlegget kjører upåvirket videre.

Visste du det? Med vårt SEC-overspenningsbeskyttelsesutstyr trenger du ikke å tenke på å skifte ut slitedeler på minst fem år. Hvis statusindikatoren i løpet av denne perioden likevel skulle signalisere utskiftning, får du gratis erstatning.

Finn ut mer om vår teknologikompetanse og innovasjonskrefter rundt overspenningsbeskyttelse.


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00