Til alle pressemeldinger

Ytelsessterk DC/DC-omformer

22.11.2019

QUINT4-DC/DC-omformer  

Ny QUINT4-DC/DC-omformer

Den nye generasjonen DC/DC-omformere fra produktserien Quint DC/DC-omformere sørger for mer enn regulert likespenning. Enhetene kombinerer funksjonene til en DC-DC-omformer med produktegenskapene til strømforsyningene Quint Power. Det er unikt på markedet.

De nye Quint DC/DC-omformerne har en dynamisk ytelsesreserve. For å starte vanskelig last leverer dynamisk boost dobbel utgangseffekt i fem sekunder. SFB Technology (Selective Fuse Breaking Technology) gir seks ganger nominell strøm i 15 ms og dermed tilstrekkelig strøm til å sikre DC-strømkretsene pålitelig og økonomisk effektivt. Standard automatsikringer utløses selektivt, og parallelt tilkoblede forbrukere arbeider uavbrutt videre. Statisk boost med opptil 125 % varig ytelse gjør det enkelt å utvide anlegget.

Forebyggende funksjonsovervåking av anlegget er mulig med omfattende signalisering med analog-, digital- og relekontakter. Mulige endringer under drift oppdages tidsnok, og feil forebygges.

Fritt valg mellom push-in- og skrutilkoblingsteknikk er en nyhet. IECEx-godkjennelsen åpner i tillegg for bruk på potensielt eksplosive områder. Det store temperaturområdet fra -25 °C til +70 °C gjør enhetene fleksible i bruk, og de starter også ved omgivelsestemperaturer på -40 °C. Signalterskler og karakteristikker kan tilpasses individuelt via NFC-grensesnittet.


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00