Til alle pressemeldinger

Bygningsinstallasjon med Push-in treetasjes installasjonsrekkeklemmer

31.08.2015

Treetasjes installasjonsrekkeklemme  

6 mm² Push-in-etasjeklemmer for bygningsinstallasjon

Med de nye treetasjes installasjonsrekkeklemmene PTI 4 med tilkoblingsteknikken Push-in fra Phoenix Contact kan entrådede ledere opptil 6 mm² nå tilkobles direkte og uten bruk av verktøy.

Klemmene har en kompakt byggform som gjør dem spesielt godt egnet for kravene som stilles i forbindelse med el-installeringene og fordelerens oppbygging. Takket være skilleskyvere som sneppes på uten bruk av skrue, etablerer nøytralledersamleskinnen kontakt både enkelt og sikkert. Funksjonssjakten på hver etasje har et fleksibelt laskesystem som gir enkel potensialfordeling. Hvert klempunkt kan merkes entydig, og har, i tillegg til testmuligheter, et eget prøveuttak i funksjonssjakten. Grunnet 50 % reduserte pluggkrefter kan entrådede og flertrådede ledere med endehylse fra 0,5 til 6 mm² plugges direkte i kontakten, uten verktøy. Den implementerte betjeningshendelen åpner for helisolert frigjøring med enhver type verktøy. Hendelens oransje farge indikerer at den er et betjeningselement. Det forhindrer feilbetjening av klemmene. Flertrådede ledere uten endehylse fra og med 0,2 mm² kan også kobles til ved å betjene hendelen.


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk