Til alle pressemeldinger

Phoenix Contact E-Mobility GmbH sertifisert i henhold til ISO/TS 16949

31.08.2015

Kjøretøyinntak fra Phoenix Contact E-Mobility  

Kjøretøyinntak fra Phoenix Contact E-Mobility sertifisert i henhold til ISO/TS 16949

Kompetansesenteret for alt som har med komponenter, systemer og løsninger til e-mobilitet å gjøre innenfor Phoenix Contact-gruppen, imøtekommer dermed bilindustriens høye prosess-, kvalitets- og organisasjonskrav.

Phoenix Contact E-Mobility utvikler og produserer ladepluggsystemer og ladekontrollere for lading med like- og vekselstrøm og er komplett leverandør av komponenter for ladeinfrastruktur for både statiske og mobile anordninger. For å imøtekomme de spesifikke kravene innen bilindustrien, og da spesielt i forbindelse med utviklings- og prosjektarbeid, har foretakets prosesser og organisasjon blitt tilpasset disse spesifikasjonene. E-Mobility GmbH kan nå, i tillegg til høye standarder, nyskapninger og kvalitet, vise til et sertifisert administreringssystem og betegne seg som samarbeidspartner innen bilindustrien, sistnevnte takket være en konsekvent service- og kundeorientering.


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk