Til alle pressemeldinger

Plassbesparende overspenningsbeskyttelse for måle-, styre- og reguleringsteknikk

21.09.2017

Produktserien med det smaleste overspenningsbeskyttelsesutstyret.  

Den smaleste overspenningsbeskyttelsen: TERMITRAB complete

Med produktserien Termitrab complete presenterer Phoenix Contact nå det smaleste overspenningsvernet på markedet. Det er egnet for bruk til ulike signalgrensesnitt og har bredde fra 3,5 mm. Dermed kan beskyttelsesutstyret beskytte opptil 572 signaler mot overspenning på kun én meter monteringsskinne.

Den integrerte skilleanordningen sørger for pålitelige egenskaper ved overlast. Den signaliserer statusen på hver enkelt beskyttelsesenhet mekanisk, uten hjelpeenergi. Fjernmeldemoduler (opsjon) overvåker statusen til opptil 40 tilgrensende overspenningsvern i form av en lysport. Det gjør installeringen enklere: Ekstra kabling eller programmering av beskyttelsesmodulene er ikke nødvendig.

Med det brede produktsortimentet kan beskyttelsesutstyr i smal byggform, artikler med testbare beskyttelsesplugger, varsling og fjernmeldemoduler velges individuelt ut ifra behov. Overspenningsvernene finnes med både tilkoblingsteknikken push-in og med skrutilkobling. Likedan finnes varianter med nyskapende knivskille og for Ex-anvendelser.


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk