Til alle pressemeldinger

Teamet fra Phoenix Contact tok andreplassen i Wave Trophy:
E-Youngsters

21.10.2019

På verdens største e-mobilitetsrally WAVE tok de to 21 år gamle lærlingene hos Phoenix Contact, Jana Schwarze og Alexandra Kerps, andreplassen.

Under WAVE Trophy tilbakela de to kommende industrikontoristene 3241 kilometer i sin eGolf, som bærer navnet "E-Mil". Startskuddet gikk 13. september i Dortmund, og temaet, som var det eneste jenteteamet blant 48 deltagere, nådde frem til destinasjonen den 21. september. WAVE har som mål å demonstrere e-mobilitetens tilnærmet ubegrensede egnethet for hverdagen.

Dette internasjonale rallyet gikk i år langs Weinstraße, deretter opp til Schwarzwald-høydene og midt gjennom Alpene. Den lengste etappen var på 29 mil. Det var ikke noe problem for Jana Schwarze og Alexandra Kerps, all den tid ladeinfrastrukturen i hele landet nå er så godt utbygd at Golfen, med rundt 30 mil rekkevidde, alltid fant en ladestasjon. "Og nesten alltid med ladepluggene fra Phoenix Contact." Under update.phoenixcontact.com kan du følge opplevelsene til teamet fra Phoenix Contact.


PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00