PHOENIX CONTACT Connector Technology GmbH

PHOENIX CONTACT Connector Technology GmbH i Herrenberg, Tyskland

Optimal forbindelse

Teknologisk senter for rundpluggforbindere i byggstørrelser M5 til M58.

Phoenix Contact Connector Technology GmbH er det teknologiske senteret for rundpluggforbindere hos Phoenix Contact. I tillegg til rundpluggforbindere i byggstørrelser M5 til M8 utvikler, prosjekterer og produserer bedriften også kundetilpassede kablingssystemer og løsninger. Produktene kan bestilles via det verdensomspennende salgsnettverket til Phoenix Contact.

Løsninger for signaler, data og effekt

Hovedkontoret i Herrenberg har det mest moderne utstyret for støping, kabeltilpasninger, montering, bygging av anordninger og mekanisk fremstilling.

I tillegg til rundpluggforbindere for signaler, data og effekt omfatter det store produktspekteret også nyskapende hybridpluggforbindere. Takket være internasjonale godkjennelser samt mange forskjellige byggformer, kodinger og beskyttelsesgrader åpner produktspekteret for individuelt tilpassede tilkoblingsløsninger for maskiner og anlegg, elektriske drivenheter, fremstillingsautomater og for komponenter i infrastrukturapplikasjoner.

Mange års erfaring

I 1989 ble Phoenix Contact Connector Technology GmbH grunnlagt som Coninvers GmbH og har helt siden 1998 vært en del av Phoenix Contact-gruppen – siden 2002 som hundre prosent datterselskap. 

Siden november 2014 har firmaet kalt seg Phoenix Contact Connector Technology GmbH. Daglige ledere i selskapet, som har rundt 320 ansatte, er Marco Binder og Dr. Christian Helmig.

Signalpluggforbindere

Signalpluggforbindere  

Signalpluggforbindere

Vi tilbyr kundene våre et stort utvalg av pluggforbindere i byggstørrelsene M5 til M23 for signaloverføring. Tilpasset individuelle bruksområder finnes det varianter med 3 til 19 poler med lodde-, krympe- eller innloddingstilkobling.

Datapluggforbindere

Datapluggforbindere  

Datapluggforbindere

For rask og sikker datakommunikasjon i forbindelse med applikasjoner innen industri og infrastruktur tilbyr vi skjermede rundpluggforbindere i byggstørrelsene M8 og M12 for alle vanlige feltbusser og nettverk.

Effektpluggforbindere

Effektpluggforbindere  

Effektpluggforbindere

Våre kunder drar nytte av et komplett sortiment fra kabel- og utstyrssiden og helt til kretskortet – fra kompakt M12-tilkobling og opp til byggstørrelse M58 for meget høye overføringskapasiteter.

Hybridpluggforbindere

Hybridpluggforbindere  

Hybridpluggforbindere

Sikker og kompakt overføring av signaler, data og effekt i en og samme pluggforbinder: Med våre nyskapende hybridpluggforbindere sparer kundene tid og plass når utstyret skal kobles opp.

PHOENIX CONTACT Connector Technology GmbH

+49 70 32/92 74 0

Heisenbergstraße 1
D-71083 Herrenberg

Mer informasjon