PHOENIX FEINBAU GmbH & Co. KG

PHOENIX FEINBAU GmbH  Co. KG i Lüdenscheid

Kompetanse innen produksjon

Fremstilling og teknologiutvikling for Phoenix Contact-gruppen.

Phoenix Feinbau GmbH & Co. KG er en metallbearbeidende bedrift som er lokalisert i Lüdenscheid. Som medlem i Phoenix Contact-gruppen samler bedriften kompetanse fra områdene verktøyteknikk, produksjon av stansedeler, overflateteknikk og montering med sprøytestøpfremstilling.

Utvikling på høyt nivå

Dr. Jens Heidenreich, daglig leder Phoenix Feinbau GmbH  Co. KG

Dr. Jens Heidenreich

"Med sin teknologiske kompetanse representerer Phoenix Feinbau hele verdiskapningskjeden til Phoenix Contact sin klemmeproduksjon. Kombinert med en utviklingsavdeling på høyt nivå og en innovasjonsstyring yter vi et meget viktig bidrag til firmagruppens fremgang over hele verden", sier Dr. Jens Heidenreich, som siden 2013 har vært daglig leder i Phoenix Feinbau og ansatt i firmagruppen siden 2005.

Flere enn 70 års erfaring

Moderne produksjon hos Phoenix Feinbau GmbH  Co. KG

Moderne produksjon

Phoenix Feinbau ble etablert i 1939, først under navnet Noelle & Berg, og kan dermed se tilbake på over 70 års erfaring på området for metallbearbeiding. I 1955 skiftet Noelle & Berg navn til Phoenix Feinbau og ble dermed en fast del av Phoenix Contact-gruppen. 

I dag produserer flere enn 700 ansatte stanse- og stansebøyedeler i metall samt kunststoffdeler for fremstilling av elektrotekniske komponenter og produkter for firmagruppen. Produktene benyttes innen elektro-, elektronikk- og billeverandørindustrien. I tillegg til enkeltmetalldeler produseres komplette komponentgrupper. 

Den egne kunststoff-sprøytestøpfremstillingen og den helautomatiserte monteringen utvider ytelsesporteføljen helt til produsenter av salgsklare ferdigvareartikler.

Sikre fremtiden med utdannelse

Utdannelse hos Phoenix Feinbau

På utdanningsverkstedet

Siden 1947 har mange unge mennesker blitt utdannet innen forskjellige yrker nettopp i Lüdenscheid. I dag omfatter dette følgende yrker: Verktøymekanikere, produktdesignere, industrimekanikere, elektronikere, mekatronikere, overflatebehandlere og industrielle kontorister. 

I tillegg tilbyr bedriften også doble studieprogrammer innen kunststoffteknikk, mekatronikk og maskinteknikk. Hvert år kan rundt ti ungdommer starte sin yrkeskarriere hos Phoenix Feinbau.

Bedriftskultur og videreutdannelse

Bedriftskultur og videreutdannelse

Måloppnåelse i fellesskap

Et meget godt bedriftsklima og en sterk oppmuntring og tilknytningsmotivering av de ansatte er blant styrkene hos Phoenix Feinbau. For å skape optimale forutsetninger investerer bedriften i faglig relevant og kvalifisert videreutdannelse av de ansatte.

Sikkerhet og velvære er to ufravikelige faktorer på enhver arbeidsplass. I samsvar med mottoet "God resultat garantert" er ledere og fagpersonell for arbeidssikkerhet i hverdagen opptatt av mange forskjellige detaljer for slik å sørge for sikre arbeidsomgivelser for alle impliserte.

Samarbeid med et lokalt treningssenter gir de ansatte muligheten til å trene individuelt og delta på gruppetimer/kurs. Phoenix Feinbau arrangerer regelmessige helsedager i bedriften. Felles deltagelse i større grupper i bedriftsløp gjenspeiler bedriftskulturen.

PHOENIX FEINBAU
GmbH & Co. KG

+49 23 51/43 06 0

Gustavstraße 3
D-58511 Lüdenscheid

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk