PHOENIX CONTACT Norge

Kundeservice, kundefokus, support

Phoenix Contact med Kunden i Fokus

Som vår kunde er du alltid i fokus og vi er alltid der for deg.

PHOENIX CONTACT AS er et datterselskap av PHOENIX CONTACT  GmbH & Co.  KG i Tyskland. Datterselskapet ble etablert I Norge 1987, og har siden den gang hatt kontorlokaler i Oslo. 
I mai 2007 flyttet vi inn i våre lokaler i Strømsveien 344.

PHOENIX CONTACT er en av de ledende virksomheter i verden innen elektronisk interface og industriell automatiseringsteknikk. Et globalt nettverk over mer enn 100 land og 15 000 ansatte sikrer nærhet til våre kunder, noe vi mener er spesielt viktig.

 

PHOENIX CONTACT i Norge

Phoenix Contact Norge  

Phoenix Contact Norge

I Norge er vi 33 medarbeidere hvor 30 er i Oslo, 1 i Ulsteinvik, 1 i Trondheim og 1 i Tønsberg. I Oslo har vi et stort lager som inneholder ca 5.000 forskjellige artikkelnummer. Her er vi også i stand til å gjøre enkel bearbeiding og sammenstilling etter kundens behov.

Produktsupport

Support  

Produktsupport

Vår viktigste resurs - de ansatte,  innehar bred teknisk kompetanse enten du er i kontakt med en kundebehandler, inne-salg, ute-salg, eller produktansvarlig. Vi leverer teknisk assistanse både før, under og etter implementeringen av våre produkter fra vårt brede produktspekter. Rådgivning ser vi på som en naturlig del av vårt bidrag til våre kunder.

Seminar / kompetansebygging

Seminar, kurs, konferanser, kompetanse  

Seminar / kompetansebygging

Våre medarbeidere gjennomgår omfattende internt opplæring for å sikre våre kunder faglig kvalifisert kundebehandling. I Norge holder vi selv seminarer innen områder som overspenningsvern, trådløs teknologi, industrielle kommunikasjonsløsninger med mer. Brukerspesifikke seminarer gjennomfører vi i samarbeide med kunde eller konsulent.

Kundetilfredshet

Kundetilfredshet  

Kundetilfredshet

Kundene er alltid i fokus hos oss, og vi gjennomfører kundetilfredshets undersøkelse slik at vi alltid er godt oppdatert med vår kunders ønsker. Vårt store lager, våre korte leveringstider, allsidig teknisk kompetanse kombinert med meget god kundebehandling sikrer våre kunder tilfredshet og motiverer oss til stadig utvikling.

Kvalitetssikring og leverandørgodkjenning av Phoenix Contact

Phoenix Contact AS er sertifisert iht ISO 9001:2015, sertifikat nr 1826. Morselskapet, som produserer våre artikler, er sertfisert iht ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og BS OHSAS 18001:2007, sertifikat nr 239330 QM15 UM BSOH.

Achilles JQS (Olje- og gassindustriens leverandørregister)
Phoenix Contact AS er medlem, og er registrert som leverandør nr. 18814.

Utilities NCE (Kvalifikasjonsordning for leverandører til energiforsyningen i Norge)
Phoenix Contact AS er medlem og er registrert som leverandør nr. 100578.

TransQ Nordics (Kvalifikasjonsordning for Skandinaviske Transportselskaper)
Phoenix Contact AS er medlem, og er registrert med Id. nr. 201410.

CE-merking

Phoenix Contact AS har aktuelle produkter CE-merket fra 1. Januar 1996, for å tilfredsstille «loven om elektromagnetisk kompatibilitet av utstyr».

Tilbakemelding

Dersom du har kommentarer, ris/ros eller gode råd til oss, er du hjertelig velkommen til å kontakt for dette - det vil vi sette pris på.  Kontakt oss med en mail til norge@phoenixcontact.com eller telefon  22 07 68 00 

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk