PHOENIX CONTACT globalt

Med hele verden som hjem

Med hele verden som hjem

Vi snakker ditt språk – i over 60 land.

Fra Finland til Sør-Afrika, fra Mexico til Japan: Vi er i nærheten av deg. Den personlige kontakten med deg er meget viktig for oss – fra menneske til menneske. Derfor bryr vi oss personlig om deg, uansett hvor du befinner deg i verden akkurat nå.

Phoenix Contact Headquarters

Phoenix Contact har sine røtter i Tyskland, hovedkontoret vårt ligger i Blomberg. Vi ble etablert i 1923 og har helt siden den gang vokst i takt med oppgavene. Det gjelder både for produksjon og teknikk og for mangfoldet i produktene og forretningsområdene. På vår korporative nettside finner du mer informasjon om våre forretningsområder samt informasjon om forretningsledelsen.

PHOENIX CONTACT-gruppen

Den tyske Phoenix Contact-gruppen omfatter 12 bedrifter. De har ett helt klart motto: Å gi deg best mulige løsninger på elektrotekniske oppgaver. Du finner mer informasjon om Phoenix Contact på vår korporative nettside.

Kompetent veiledning overalt

Phoenix Contact globalt  

Kompetent veiledning overalt

Den raskeste forbindelsen til Phoenix Contact: Våre datterselskaper på stedet. Du finner oss i hele verden, med en personlig kontaktperson fra nettopp ditt land. Som Global Player har vi hele verden som hjem. Fordi våre produkter og tjenesteytelser er internasjonalt etterspurt, er vi der du trenger oss.

50 datterselskaper og 30 representanter sørger for kompetent veiledning og punktlig leveringsservice over hele kloden. På neste side finner du alle våre salgsselskaper over hele verden. Ta kontakt med oss.

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00