Tilbake til oversikten

Samarbeidspartnere og organisasjoner

Foreninger og forbund

Foreninger, forbund og brukerorganisasjoner bidrar til å fremme kommunikasjonen og utvekslingen mellom de forskjellige trinnene i verdiskapningskjeden. Som presentant for interessene til forskjellige brukergrupper utformer de generelle krav til fremtidens automatiseringsteknikk.

I sin spesielle rolle som standardiserings- og sertifiseringspartner sørger foreninger og forbund for at nye teknologiske trender og konsepter blir tilgjengelige på markedet i en enhetlig og interoperabel form.

Phoenix Contact Software GmbH er med på å utforme disse prosessene. Vi engasjerer oss i ledende organisasjoner innen automatiseringsteknikk.

Sterke samarbeidspartnere for din fremgang

En optimal kombinasjon av forskjellige maskinvare- og programvarekomponenter er en helt avgjørende faktor for at moderne automatiseringsløsninger skal lykkes. Vårt mål er at du skal kunne foreta utviklinger raskt og effektivt også de gangene du supplerer plattformen med teknologier og komponenter fra andre produsenter.

Når vi utformer og videreutvikler unike automatiseringsløsninger arbeider vi derfor tett sammen med ledende teknologileverandører, automatiseringsprodusenter, spesialister og tjenesteytere.


Tilbake til oversikten
Mer informasjon
  • Samarbeidspartnere og organisasjoner

PHOENIX CONTACT
Software GmbH

+49 52 61/93 73-0

Campusallee 6
D-32657 Lemgo

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk