PHOENIX CONTACT Power Supplies GmbH

PHOENIX CONTACT Power Supplies GmbH i Paderborn

Teknologisk ledende

Kompetansesenteret for strømforsyningsteknologier.

I Paderborn samler Phoenix Contact Power Supplies GmbH kompetansen på området strømforsyningsteknologier. Her oppstår standard strømforsyninger, men også individuelle løsninger som du kan bestille via det verdensomspennende salgsnettverket til Phoenix Contact.

Innovasjon for din utvikling

Utviklingsgruppe med lang erfaring, hos Phoenix Contact Power Supplies  

Utviklingsgruppe med lang erfaring, hos Phoenix Contact Power Supplies

Pålitelighet og lang levetid er aspekter som er en forutsetning når vi utvikler strømforsyninger. Kunnskapen til vår erfarne gruppe med utviklere er en del av det hele, noe som blant annet vises i utvalget av komponenter.

Vi skiller oss ut først og fremst fordi vi integrerer funksjoner i utstyret som kundene våre har nytte av i lang tid. De gjør utstyret lettere å ta i bruk og forhindrer samtidig høye følgekostnader. Et eksempel er SFB Technology, som utløser automatsikringer raskt og absolutt pålitelig ved feil.

Samlet kompetanse

Phoenix Contact Power Supplies i Paderborn  

Phoenix Contact Power Supplies i Paderborn

Aptronic AG fra Bad Sassendorf har vært en del av bedriftsgruppen helt siden 2012. Fra april 2014 har firmaet benyttet samme navn som forretningsområdet strømforsyninger hos Phoenix Contact Electronics fra Bad Pyrmont, og da på den nye lokaliseringen i Paderborn. 

Selskapets forretningsledelse består av Georg Beretitsch, som samtidig er forretningsledelsens talsmann, og Dr. Mathias Emsermann.

Standardprodukter og individuelle løsninger

Strømforsyninger fra Phoenix Contact: Standardprodukter og individuelle løsninger  

Individuell utvikling etter kundens spesifikasjoner

I tillegg til vårt standard produktsortiment utvikler vi kundetilpasset utstyr for medisin-, bygnings- og nettverksteknikk. De finnes også som bygningsintegrerte løsninger, f.eks. for bankautomater og industrielle PC-er.

Solutions for the future

Utvikling  

Fremtidsorienterte løsninger for strømforsyninger

I fremtiden kommer kravene til strømforsyninger til å bli enda strengere og mer sammensatt. På den ene siden vil behovet for intelligente produkter føre til nye teknologier. Her har Phoenix Contact vist sin teknologiske kompetanse: Allerede  i 2007 oppfant vi SFB Technology, og i 2012 fulgte ACB og IQ Technology. På den annen side må utstyret tåle stadig mer ekstreme krav, blant annet omgivelsestemperaturer ned til -40 °C.

PHOENIX CONTACT
Power Supplies GmbH

+49 5251 / 2886-0

Oberes Feld 1
D-33106 Paderborn

Mer informasjon