PHOENIX CONTACT HMI-IPC Technology GmbH

PHOENIX CONTACT HMI-IPC Technology GmbH

Skreddersydde løsninger

Kompetansesenteret for betjening og overvåking

Phoenix Contact HMI-IPC Technology GmbH utvikler og produserer åpne systemløsninger for betjening og overvåking til automatisering innen maskin- og anleggsteknikk. I avdelingen Filderstadt ved Stuttgart har vi i over førti år samlet all kjernekompetanse langs verdiskapningskjeden – fra utvikling og kvalitetssikring og helt til produksjon. Slik oppstår operatørpaneler av høy kvalitet for standardanvendelser og spesifikke løsninger, tilpasset kundenes individuelle behov.

Kvalitet som tradisjon

Produksjon hos Phoenix Contact HMI-IPC GmbH  

Moderne produksjon direkte hos oss

SÜTRON electronic GmbH ble etablert i 1968  som utviklende bedrift for styreteknikk, og har utviklet seg til en ledende aktør for HMI-løsninger av høy kvalitet. Allerede i 2001 fikk Phoenix Contact-foretaksgruppen mulighet til å bli en del av bedriften.

I 2008 ble SÜTRON electronic GmbH hundre prosent datterselskap. Siden 2016 har foretaket vært på markedet, under ledelse av daglig leder Thorsten Behr, som Phoenix Contact HMI-IPC Technology GmbH, og er, som spesialist for betjening over overvåking, et viktig kompetansesenter i Phoenix Contact-gruppen.

Kundeorientert utvikling, moderne produksjon og kvalitetssikring hos oss gir produkter som imøtekommer selv de høyeste krav til presisjon og robusthet. Våre betjeningssystemer er utformet på en slik måte at de til enhver tid kan integreres i produksjons-, automatiserings- og bedriftsnivået. De utmerker seg med kvalitet, ytelse og muligheter for utvidelse og kan kobles til tilnærmet enhver kontroller på markedet over hele verden.

Individuelle løsninger for mange forskjellige bransjer

Stor portefølje med berøringsskjermer  

Berøringsskjermer for innen- og utendørs bruk

Personer med ansvar for avgjørelser på tekniske områder i de mest forskjellige bransjer leter etter løsninger for definert interaksjon mellom menneske og maskin. Med vår portefølje med taste- og berøringsskjermer, mobile operatørpaneler og tilhørende programvare dekker vi allerede mange av forespørslene. Hvis en velegnet løsning ikke er blant dem, utvikler vi en løsning helt personlig for deg.

Vi tilbyr automatiseringsløsninger for et høyt antall bransjer og anvendelser, for eksempel innen maskin- og anleggsteknikk, prosess- og bygningsautomatisering, næringsmiddel- og skipsindustrien. I tråd med kravene i de forskjellige bransjene innehar våre produkter alle nødvendige sertifiseringer og godkjennelser.

Åpen for alle krav

Thorsten Behr, daglig leder  

Daglig leder Thorsten Behr

"Våre operatørpaneler er like individuelle som kunden. Det som er avgjørende, er de konkrete bruksmiljøene og omgivelsesbetingelsene. Vi analyserer og evaluerer disse, og spesielt når vi snakker om ekstreme forhold", forteller daglig leder Thorsten Behr om produktstrategien til Phoenix Contact HMI-IPC Technology GmbH.

Kan displayet avleses i sollys? Er husoverflatene resistente mot kjemiske påvirkninger? Er enheten egnet for meget høye eller meget lave temperaturer? Fungerer den også ved høy luftfuktighet? Tilsvarer den høye beskyttelsesgrader opptil IP69K? Er den støtsikker? Imøtekommer den selv de høyeste krav til hygiene? Thorsten Behr: "Slike, og lignende, spørsmål stiller vi oss selv hver dag. Og vi finner svar. Gi oss utfordringer."

Filosofi og bedriftskultur

Arbeidsomgivelser hos Phoenix Contact  

Produkter av høy kvalitet oppstår i et godt bedriftsklima

Som en opprinnelig mellomstor bedrift, driftet av ingeniører, er vi vant med en nyskapende og kreative omgang med hverandre. Vårt team består av unge og erfarne medarbeidere som blir begeistret når de kan utvikle fremtidsrettede løsninger på området Human Machine Interfaces.

Tillit, åpenhet, rettferdighet, gjensidig anerkjennelse og kontinuerlig kommunikasjon med medarbeiderne utgjør en vesentlig del av vår bedriftskultur. Hos oss kommer mennesket alltid helt først. Det viser vi i form av investeringer og tiltak som bidrar til sunne og sikre arbeidsomgivelser.

PHOENIX CONTACT
HMI-IPC Technology GmbH

+49 (0) 0711 / 770 98-0

Kurze Straße 29
70794 Filderstadt, Germany

Mer informasjon