Engasjement for utdannelse

Fascinasjon teknikk

Fascinasjon teknikk

Vi ønsker å gjøre teknikk forståelig for mennesker. Vi står ved din side med dagens teknologi- og bransjekunnskap – på skoler, fagskoler, høyskoler og økonomi og handel.

Tilbake til Bedriftsmessig ansvar

Kategorier

  • Eduline
    Eduline

    Den nye produktserien for opplæringsmateriell fra industrien.

  • EduNet – International Education Network
    EduNet – International Education Network

    EduNet er et fellesskap som vokser kontinuerlig og som består av internasjonalt anerkjente høyskoler på området automatiseringsteknikk.

Vi bretter opp ermene: Med engasjement for utdannelse viser Phoenix Contact et ansvar – både forretnings- og samfunnsmessig.

Vi setter mye i bevegelse

Utvikle teknisk forståelse  

Presentasjon av tekniske temaer for yngre krefter

Vi er begeistret for teknikk. Og denne begeistringen ønsker vi å gi videre, vi ønsker å introdusere yngre mennesker for teknikkens verden og støtte opp om allerede eksisterende teknisk interesse.

Derfor samarbeider vi nasjonalt og internasjonalt med partnere fra sektorene opplæring, handel og økonomi, forbund og politikk.

Vi er representert i flere nettverk og har omsatt egne initiativer i praksis. I tillegg utlyser vi konkurranser, og deltar i opplæringsprosjekter. Også ved utvikling av medier innen utdannelse er vi delaktige, og vi bidrar til å spre kunnskapen vi sitter med.

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk