Eduline TCC

Eduline TCC

Undervisning i opplæringssenter

Technology Competence Center forener didaktisk kompetanse.

Dine fordeler

  • Optimalt potensial takket være samling av alle didaktiske løsninger for opplæring
  • Effektiv oppsamling og overføring av kunnskap gjennom optimale didaktiske rammebetingelser
  • Tilrettelegging av digitaliseringen i opplæring og videreutdannelse takket være mest moderne industrielt opplæringsmaterial
  • Større konkurransefortrinn: Spesielle opplæringstilbud for digitaliseringsforetak
Opplæringsatmosfære i en Eduline TCC  

Opplæringsatmosfære i en Eduline TCC

Eduline Technology Competence Centers tar i bruk alle opplæringsløsningene i Eduline-tilbudet med undervisningsmaterial. Disse opplæringsomgivelsene gir mulighet til å tilegne seg de mest aktuelle industriteknologiene på en praksisnær måte, og overføre dem til egen arbeidshvedag. For å opprettholde konkurransedyktigheten i en tidsalder med digitalisering og globalisering er kontinuerlig videre opplæring av fagkreftene et absolutt must. Technology Competence Center utgjør bindeleddet for kvalifikasjoner til industrielle teknologier: Regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi utarbeider spesifikke hovedfokus sammen med deg, alt etter behov.

Også her lokaliseres detaljene sammen med respektive opplæringssenter. Den Eduline-baserte opplæringstilnærmingen tilrettelegger for selvstendig, prosjektbasert håndtering og opplæring, og det på tvers av sektorer.

Ved å trekke undervisningsmaterialet Eduline inn i de klassiske prosessene, blir resultatet en oppgradering av fagarbeiderne til "Industrial Professionals". I idealtilfeller trenger disse ingen ytterligere tidkrevende innføring i nye teknologier, men kan settes inn i operative tjenester umiddelbart.

Fordi spekteret av industrisektorer som støttes gjennom Phoenix Contact er så stort, kan Eduline-opplæringsmodulene fokusere på de spesifikke sektorene. I forbindelse med Soft-Skills og formidling av dette kan opplæringskonseptet til Eduline Technology Competence Centers helt uten problemer suppleres med styringsteknikker.

Ser det interessant ut?

Er du interessert i produkter i serien Eduline TCC? Ta kontakt med oss. Vi tar gjerne en samtale med deg rundt konkrete krav, og utvikler en løsning på bakgrunn av disse.

Produkter – Eduline TCC

Klikk på lenken nedenfor for å hente opp samtlige produkter i serien Eduline TCC.

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00