Eduline system

Eduline system

Lære med system

Bransjespesifikk opplæring av fagkrefter.

Dine fordeler

  • Utmerket utgangspunkt for målrettet videreutdanning av egne og eksterne fagkrefter
  • Opplæring med nærhet til praksis i form av moderne industriell teknikk og komponenter
  • Intensiv befatning med industrispesifikke teknologifunksjoner
  • Konkurransefordeler i form av fagkrefter med opplæring
Eduline-systemapplikasjon som eksempel  

Eduline-systemapplikasjon som eksempel

Industrie 4.0 stiller bedriftene og deres fagkrefter permanent foran nye teknologiske utfordringer.

Eduline system er spesielt utviklet for opplæring av lærlinger og fagkrefter. Fagkrefter videreutdannes målrettet i bransjespesifikke teknologier. Det sørger en praktisk utrettet bruk av dagens industriteknologier for. Eduline system muliggjør kvalifisering av bransjerelaterte systemteknologier, slik at dagens og fremtidige fagkrefter innen industrien kan overta operative oppgaver og oppgaver som er i kontinuerlig endring, og det på kortest mulig tid. Eduline system støtter lærlinger og studenter når de skal bestemme seg for potensielle spesialiseringer og gir et innsyn i mangfoldet til de bransjespesifikke systemteknologiene.

Med utgangspunkt i kompleksiteten ved alle de faglige mulighetene for fordypninger ved opplæring og studier kan Eduline system forenkle yrkesorienteringen betraktelig. Undervisningsmateriellet får du i enhetlig Eduline modular-design med standardiserte grensesnitt. De sørger for sikker idriftsettelse og friksjonsfri kombinasjon med Eduline modular.

Ser det interessant ut?

Er du interessert i produkter i serien Eduline system? Ta kontakt med oss. Vi tar gjerne en samtale med deg rundt konkrete krav, og utvikler en løsning på bakgrunn av disse.

Produkter – Eduline system

Klikk på lenken nedenfor for å hente frem samtlige produkter i serien Eduline system.

PHOENIX CONTACT AS

Strømsveien 344
N-1081 Oslo
+47 22 07 68 00

Dette nettstedet bruker cookies, ved å fortsette å bla gjennom samtykker du til vår cookie politikk. Les vår personvernpolicy for mer informasjon.

Lukk